Man, 50+ – drogmissbruk, relationsproblem

”Superduktig handledare, tydlig, lugn, förstående, pedagogisk, lätt att förstå, lugn röst, förklarar bra… så t o m jag förstår 🙂 Guldstjärna!

Upplägget är bra. Det börjar från grunden, man får förståelse för och inblick i hur man fungerar, hur kroppen och hjärnan reagerar, hur man påverkar andra. Man får en helhetsupplevelse. Det är lagom mycket material.

Jag kommer att ha nytta av det jag lärt mig – veta hur kroppen reagerar och hur jag känner, att ha impulskontroll, kunna styra mina impulser, veta hur andra känner och få bättre förståelse för andra, att inte tänka på sig själv i alla lägen – det är en bra kurs för egot, jag blir mindre egoistisk nu… det tycker jag har hänt!

Jag hoppas och tror att jag kommer sluta med mitt missbruk. Det kanske blir lättare för mig att öppna upp och visa känslor i framtiden. Kursen har varit väldigt givande! Jag kommer att titta i boken flera gånger, vissa delar och kapitel… gå igenom igen. Det är perfekt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *