Tjej, 19 år – svårt att kontrollera ilska

”Att gå den här kursen hjälpte mig med att få en bättre förståelse för mig själv och mitt agerande i diverse sammanhang. Jag ville ha hjälp med att kontrollera mina impulser i vardagens olika aspekter. Hamnade exempelvis lätt i konflikter med min pojkvän vilket var otroligt påfrestande och min aggression visade sig väldigt snabbt.

Att gå denna kurs och samtala med Johanna fick mig att börja se på saker annorlunda, hitta ett mönster i mitt beteende och förändra det. När man agerar efter sina impulser ser man sällan vad man själv gör men Johanna fick mig att vidga min syn på ett väldigt bra sätt. Är extremt glad över att jag gick den här kursen, sedan dess har jag och min pojkvän sällan några tjafs! Mitt exempel vara bara en utav sakerna vi arbetade med men wow vilken otrolig skillnad det är nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *