Massage & Kroppsbehandlingar

Välkommen till Aicha Vitalis – Milda behandlingar för välmående och balans – Lymfmassage, DORN, Sotai, SPA-inpackningar, massage i Uppsala, Alunda, Östhammar, Örbyhus och Almunge

Johanna Kylin på Aicha Vitalis har specialiserat sig på milda behandlingar för välmående och balans – bl a lymfmassage, DORN metod, Sotai, hot stone massage och SPA-inpackningar. Hon driver samarbetsprojektet Friskstugan framförallt i Uppsala, där flera företagare med inriktning hälsa och välmående samverkar för att erbjuda ett brett utbud.

För info, bokning och hembesök tel 070-6996247 eller johannakylin@gmail.com.
Tider och priser – klicka på ortens namn nedan

Uppsala – Vikingagatan 25, Svartbäcken (e-passi förköp i Uppsala)

Alunda – Parkvägen 24, lokalen ”Bubblan” (e-passi förköp i Alunda)

Östhammar – Källörsgatan 1, Societetshuset Källör (e-passi förköp i Östhammar)

Österbybruk – Mineralvägen 1, HomeTree

Örbyhus – Stationsvägen 6, Framtidsfabriken (e-passi förköp i Örbyhus)

Krogsbol – Rudboda, Krogsbol 8, Almunge (e-passi förköp i Krogsbol)

Lymfmassage – lymfsystemet är del av kroppens reningssystem och transporterar bort överflödig vätska och slaggprodukter ur muskler och vävnader. Genom olika metoder får systemet hjälp att fungera effektivare.

DORN metod – rätt skelett – en metod att rätta till snedställning i ryggrad, bäcken och leder utan att ”knäcka” och istället använda kroppens egen rörelsefunktion.

Sotai – japansk mild metod att balansera kroppen och för smärtlindring genom att arbeta mjukt med musklerna omväxlande i anspänning och avslappning. 

Relax – unna dig en lugn stund tillsammans med din älskling eller några vänner. Ta med egen matsäckskorg och njut av lugnet medan ni turas om att få ansiktsmassage eller andra behandlingar.

Inpackningar/HotStone – jag erbjuder mjukgörande, renande och näringsgivande kurer med helkroppsinpackning och ansiktskur. Du kan också boka en djupverkande avslappnande Hot Stone Massage.

Gravidmassage – du ligger på massagebänk med gravikudde som ger plats för magen. Du kan välja avslappnande massage som genom mjuka drag lugnar och lindrar eller lymfmassage som hjälper till att minska svullnad och vätska i kroppen.

Ansiktskur – fuktgivande, renande, vårdande kurer för olika hudtyper. Även naturlig facelift med Gua Sha stenar.

Massage FRISKVÅRD – jag ger flera massagebehandlingar som är godkända av skatteverket för avdragsgill friskvård

Hemma hos dig – kan, vill eller orkar du av någon anledning inte ta dig till en massagestudio så kommer jag hem till dig… man kanske kan kalla mig ”handelsresande i friskvård”