Bastubad

Flera bastubad att välja mellan och de flesta går att boka via Boka direkt. Sittbadkar med dörr för dig som har svårt att ta dig i och ur ett badkar.

Fredagsmys och bastubad med familjen

Boka familje-häng i vår bastu och relaxa tillsammans, ta ett dopp i sittbadkaret med avsvalkande kallvatten eller varmt örtbad, använd frisörstolen och hjälp varandra med hårtvätt, ta ett fotbad, spela familjespel som finns på plats. Boka en timme, packa fikakorgen och kom! Eller boka flera timmar, köp med sliced familjepizza och gör en helkväll med familjen med hög fredagsmys-faktor! Passar både barn och vuxna och det finns plats för max 8 personer. Ha gärna halksockor till yngre barn då det kan bli halt på golvet i duschrummet.

”En härlig kväll”, 90 min 1200 kr för max 8 pers (under restriktioner max 4 pers i lokalen)

Boka “En härlig kväll” och relaxa med aromabastu och kallbad att doppa sig i efter den heta bastun. Egen fikakorg kan tas med.
Välj till aromabastu – eterisk olja från Young Living:
Copiaba – lugnande för nervsystemet och stärker effekten av andra eteriska oljor
Frankincense – stödjer immunförsvaret och är lugnande
Lavendel – stödjer immunförsvaret och är lugnande
Lemon – främjar andningssystemet och koncentration
Peppermint- uppfriskande och energigivande
Purification – fräsch doft som bl a stödjer emotionell balans
R.C – kan bidra till att öppna luftvägar, stärkt cirkulation, ökad syretillförsel
Thieves – immunstärkande och renande

De Luxe bastu- & SPA-kväll med vänner, 180 min 2600 kr

Träffas och trivs ett gäng vänner – ingår minst 25 min behandling per person. Max 6 personer (under restriktioner max 3 pers). Ta med egen fikakorg eller köp med något ner till relaxen från Sunnerstastugans café. Relaxa i bastun, ta ett fotbad, tvätta håret på varandra i frisörstolen och få varsin avslappnande valfri behandling – välj eller kombinera: ansiktsmassage, fotmassage, handmassage, nacke/skuldror eller andra önskemål.

Detta tillägg gäller inte under restriktioner: Är ni fler än 6 personer? Kontakta Johanna på 070-6996247 så löser vi det genom att till justering av priset vara ytterligare en terapeut på plats under kvällen.

Sibirisk bastu-kur

I samarbete med en bastumästare kan vi också erbjuda sibirisk bastu-kur, en tradition med ursprung i Ryssland. Det är en lång procedur där kortare sessioner med behandlingar inne i och utanför bastun varvas. Under en bastu-kur kan flera personer delta och bastumästaren, som sköter processen i bastun, samarbetar med en eller två massörer som ger behandlingar under deltagarnas pauser utanför bastuvärmen. Bokas genom personlig kontakt.
Ring Johanna för mer information 070-699 62 47